Time is TBD | EUR 239,- excl. b.t.w. | SB Gym Utrecht

Fight Performance Trainers Masterclass

Als trainer focus je vooral op de sportieve prestatie tijdens de trainingen. Weight cuts via oude protocollen want “zo hebben we dat altijd gedaan”... Anders eten voor meer energie? Hoe dan? In deze serie leer je alles wat je als trainer moet weten om je atleten gezond te houden 365 dagen/ jaar.
Registration is Closed
Fight Performance Trainers Masterclass

Datum, Prijs & Locatie

Time is TBD
EUR 239,- excl. b.t.w. | SB Gym Utrecht, Savannahweg 7, 3542 AW Utrecht, Netherlands

Over dit Event

See you at the top? Handel er dan naar!

Je atleten hebben veel over om aan de top te komen. Ze trainen hard en gepassioneerd, maar vergeten daarbij vaak overall goed voor zichzelf te zorgen. Rust en herstel en voeding zijn minstens zo belangrijk als het werk dat je als sporter in de gym wegzet.

Voeding, weight cuts & blessures

Als trainer focus je vooral op de sportieve prestatie tijdens de trainingen. Weight cuts gebeuren via oude protocollen want “zo hebben we dat altijd gedaan”... Anders eten tijdens blessures? Het zou kunnen, maar hoe? Bovendien, heb jij daar als trainer wel tijd voor,  je daar nog in te moeten verdiepen?

Energie & power

In de wedstrijdvoorbereiding wil je dat je atleet ook tegen het einde nog hard kan blijven trainen, maar wanneer er nog gecut moet worden, moet er vaak een keuze gemaakt worden tussen snel afvallen en het gewicht halen, maar met weinig energie doortrainen, of hard kunnen blijven trainen met het risico dat je atleet de weging niet haalt.

Gezondheid eerst!

Zonder plan aan de slag gaan, te weinig rusten, verkeerd of te weinig eten beinvloedt de sportieve prestatie, en belangrijker: de gezondheid van je atleten. En die moet juist 365 dagen per jaar optimaal zijn en die is minstens zo belangrijk als de prestatie.

In de Fight Doc. Trainers Masterclass Serie, in samenwerking met SB gym, leer jij alles wat je moet weten om een goede basis te kunnen leggen voor jouw vechters en hoe jij als trainer dit het beste kunt monitoren wanneer ze zelfstandig aan de slag gaan. De Masterclass is zakelijk aftrekbaar en na afloop van elke editie ontvang je een deelnamecertificaat.

Tickets
Price
Quantity
Total
 • Fight doc. x SB Gym Workshop
  €239
  +€50.19 b.t.w.
  €239
  +€50.19 b.t.w.
  0
  €0