Day1 docu met JayJay Boske, dr. Ludidi & Men's Health - Terug naar de basis (bekijk 'm hier)

Jongeren, maar ook startende sporters, halen vrijwel al hun informatie van het internet. Er circuleren veel shortcuts en beloften. Maar wat is waar? En, is de informatie die ze consumeren wel voldoende en veilig om op een verantwoorde manier hun doelstellingen (onder tieners vaak nog: "een sixpack" en een "goed lijf") te behalen? Of overheersen valse beloften van producenten met financiële belangen, die het vaak niet zo nauw nemen met gezondheid?


"Als ik helemaal niets qua informatie zou hebben, zou ik het helemaal niet gedaan hebben" - Niek Roozen, acteur

Veel mensen aan het begin van hun fit journey kampen met onzekerheid en weten niet waar te beginnen. In de docu wordt o.a. het verhaal van acteur Niek Roozen uitgediept, hij vertelt hoe hij van 'plank naar kast' ging, met behulp van een bevriende personal trainer. Op Jay's vraag "En als je het alleen had moeten doen?" viel Niek even stil. Het getuigt van het feit dat er behoefte is aan degelijke kennis onder startende sporters en jongeren.


Tekst loopt door onder de video


dr. Ludidi en z'n team doken het afgelopen half jaar samen met JayJay Boske en Men's Health en Jorden Bres achter de schermen om jongeren te informeren over eten, supplementen en fitness. Dit deden ze aan de hand van een in december 2019 uitgegeven uitgebreide Men's Health Jongeren Special. Deze docu biedt verdiepende achtergrond informatie om jongeren een goed eind op weg te helpen. Een goede start gemaakt, zo in 2020.


Enjoy Health.

470 views0 comments